Ken Fisher over het einde van Quantitative Easing

Ken Fisher, één van de grootste belegger in aandelen ter wereld, legt uit dat door het aanstaande einde van het opkomen van obligaties door de Amerikaanse centrale bank, de FED, de Amerikaanse banken meer winst zullen gaan maken. Hij verwacht ook dat deze banken meer zullen gaan uitlenen, omdat dat voor hen winstgevender wordt.

Hij is verder zeer optimistisch over aandelen. Hij zegt dat wij qua tijd op de helft van een bullmarkt zitten en denkt dat er nog tijd genoeg is om in te stappen. Hij raadt Amerikaanse beleggers die geld voor langere of middellange tijd niet nodig hebben dit geld te beleggen in aandelen.

Zie ook deze video.

Koop hier het boek Aandelen selecteren als waardebelegger: succesvol beleggen in ondergewaardeerde aandelen.