Welkom op mijn blog over onder- en overgewaardeerde aandelen

Op deze website worden over- en ondergewaardeerde aandelen besproken.

Geheel volgens één van de tips uit mijn boek Aandelen selecteren als waardebelegger vermeld ik daarbij mijn belang in deze aandelen meestal niet.

Elke belegging is een weddenschap, die goed of fout kan aflopen en ieder is geheel verantwoordelijk voor de weddenschappen die hij of zij aangaat. Wel is het mogelijk om kijk op goede beleggingsweddenschappen te krijgen, bijvoorbeeld door mijn boek te lezen, zie verder www.aandelenselecteren.nl.

De juistheid van de feiten in de artikelen van deze website wordt door mij niet gegarandeerd. Ook kan de hier gegeven informatie op belangrijke punten onvolledig zijn. De artikelen op deze website moeten gezien worden als een beginpunt voor eigen, onafhankelijk onderzoek.